27 augustus; Gooze Garage opendag / kalendershoot

Log in of registreer om te kunnen reageren op dit onderwerp.

Comments Geplaatst op 09 Augustus 2011 11:40
kingjoop
Graag nodigen we jullie uit voor een gezellig dagje bij ons op de zaak op zaterdag 27 augustus.

Gooze Garage zocht op American Sunday de 13 mooiste, stoerste en uniekste American Rides voor de nieuwe Gooze Girls Kalender. Tijdens American Sunday kon men zich inschrijven en maakte men kans op een geheel verzorgde dag inclusief de Gooze Girls Kalander fotoshoot met jouw auto en de Gooze Girls. 

Jij kunt er bij zijn! En het is nog gratis ook!
Wij van Gooze Garage nodigen je uit voor een compleet verzorgde dag. Naast de kalender shoot met onze girls en de auto's van de winnaar hebben we nog veel meer leuke dingen voor je in petto. Uiteraard verzorgen wij, geheel gratis, voor de innerlijke mens met een hapje en een drankje. Schrijf je in op http://www.goozegarage.com/GoozeGirlska ... ntest.aspx en wij zullen je via email op de hoogte houden van deze super gezellige dag!

Tot dan!

Groeten,

Jos Goes
 
We hebben voor alle merken de meest gangbare MSD onderdelen op voorraad. 

Voorbeeld prijzen van wat producten:
MSD 6425 - MSD Digital 6AL Ignition Control; Normaal € 269,95 tijdens deze dag: € 215,--
MSD 8207 - MSD Blaster SS Coils; Normaal € 51,95 tijdens deze dag: € 41,50
MSD 32739 - MSD 8.5mm Super Conductor Spark Plug Wire Sets: Normaal € 104,95 en tijdens deze dag € 83,95

Alle prijzen zijn inclusief 19% BTW
 Bijlage:

Flyer_gooze_600
Laatst aangepast op 09 Augustus 2011 11:41
Comments Geplaatst op 18 Augustus 2011 13:59
kingjoop
Zoals jullie inmiddels al wel weten, ontvangen we op zaterdag 27 augustus de 13 geselecteerde auto's van American Sunday. 
Aangezien één Fotoshoot soms een hele dag duurt en wij maar 1 dag hebben om 13 auto's te fotograferen, hebben we 2 fotografen welke in en rond ons bedrijf foto's gaan maken van de auto's. 
We zullen van start gaan om 9emoticon_surprised0 en hopen de laatste shoot om 16emoticon_surprised0 te starten. Je bent natuurlijk vanaf het begin tot het eind van de dag van harte welkom om te komen!
We hebben zoals gezegd naast deze shoot het een en ander verzorgd. Zo is er naast de Foto-Shoot het gezellige treffen van andere Muscle car fanaten, drinken met de Mopar-Burgers and Chevy-Fries liggen kosteloos voor jullie klaar!
SurfCityGarage.com zal aanwezig zijn om een poets demonstraties te geven en heb je altijd al het verschil willen zien ( of voor wie durft voelen) wat het verschil is met performance ignition, MSD USA heeft ons hun Persuader geleend. 
SurfCityGarage & MSD hebben tevens prijzen ter beschikking gesteld voor u als bezoeker welke we die dag zullen uitreiken.
Tot de 27ste en vergeet niet al je vrienden mee te nemen!
Met vriendelijke groet,
Jos Goes
Gooze Garage
http://www.goozegarage.com
Comments Geplaatst op 22 Augustus 2011 14:21
PT
Ik kom ff neuzen, nog meer mensen ?!